Zeeuwse Mosselen met frietjes of brood

met huisbereid mosselsausje / moules  / muscheln   / musscles

Wij starten met de mosselen vanaf het begin van het mosselseizoen (ongeveer begin juli), tot dat de mosselen beginnen te melken. (ongeveer eind april).

De mosselen zijn op hun best vanaf half september tot eind februari.

 

Mosselen natuur / natures / natur / natural          21

 

Mosselen in witte wijn en room / au vin blanc / weibwein / white wine                     22

 

Mosselen in de look en room / l’ail creme / knoblauch und sahne / garlic and cream        22

 

Mosselen provençale / provençale / provenzalisch / provençale             22

 

Mosselen met graanmosterd en room / moutarde / senf / mustard                22

 

Mosselen op Thaise wijze  / thailandaise / thai                    22  

 

Mosselen met ricard                22

 

Mosselen van de Duvel                     22

 

Mosselen De Haven met calvados en room                  22