Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes of puree of brood
 
Vers uit ’t zèètje
/ poissons/fishgerichte/fish
 
Huisbereid vispannetje 24
Cassoulette de poisson / fishfännchen / fish stew
Tongscharrolletjes met garnalensausje 24
/ filets de soles limande a la sauce crevettes / rotzunge mit
garnelensobe / sole filet with schrimp sauce
Gepocheerde zalm met béarnaisesaus 24
Dit gerecht werd geproefd, vergeleken en als beste gekeurd door sterrenchef
Luc Bellings
/ saumon poché sauce béarnaise / pochierter lachs met bearnersobe / poched
salmon with bearnaise sauce
Kabeljauwhaasje 29
Gepocheerd kabeljauwhaasje met
roomsausje met prei,
fijne groentjes en garnaaltjes / cabillaud
poché / pochierter kabeljau / poched haddock
Koninginnehapje van vis / Vol-au-vent 27
Gegratineerde st-jacobschelpen 24,5
Coquille st-jacques / scallops / escallops
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes of puree of brood
Vers uit ’t zèètje / poissons/fishgerichte/fish
Trio van vis 27
Kennismakingsbord met onze verse
vis uit de Noordzee
Trio de poisson / fisch / fish
2 Sliptongetjes met huisbereide 24
tartaarsaus /solettes / kleine zunge / small soles
3 Sliptongetjes met huisbereide 27
tartaarsaus /solettes / kleine zunge / small soles
Zeetong uit onze Noordzee met
huisbereide tartaarsaus 39
/ sole / seezunge / sole
Bouillabaise van de Noordzee 28
met verse vis en zeevruchten volgens aanvoer en
toast en rouille
/ bouillabaise de mer du nord / bouillabaise vom Northsee /
bouillabeise of the north sea
Scampi gerechten / scampîs /schrimps / king prawns
Scampi chef met roomsaus en groentjes 24
Scampi Jeanne met tomatensaus en groentjes 24
Scampi best met pikante tomatenroomsaus en groentjes 24
Scampi met heel pikante Thaïse saus met soyascheuten en paprika’s 24
Scampi met look en room 25
Gebakken scampi en st-Jacobschelpen
met spek en garnaaltjes
Coquille st-jacques et scampîs/ / scallops und schrimps / escallops and king prawns 25