Vers uit ’t zèètje

 / poissons/fishgerichte/

 

Huisbereid vispannetje           22

Cassoulette de poisson / fishfännchen / fish stew        

 

 

Tongscharrolletjes met garnalensausje  22

/ filets de soles limande a la sauce crevettes / rotzunge mit garnelensobe / sole filet with schrimp sauce

 

Gepocheerde zalm met béarnaisesaus      22

Dit gerecht werd geproefd, vergeleken en als beste gekeurd door sterrenchef Luc Bellings

/ saumon poché sauce béarnaise / pochierter lachs met  bearnersobe / poched salmon with bearnaise sauce

 

Kabeljauwhaasje          25

Gepocheerd kabeljauwhaasje met roomsausje met prei,

fijne groentjes en garnaaltjes / cabillaud poché / pochierter kabeljau / poched haddock

 

 

Koninginnehapje van vis / Vol-au-vent           25

 

Gegratineerde st-jacobschelpen       22

Coquille st-jacques / scallops / escallops

 

 

Trio van vis          25

Kennismakingsbord met onze verse vis uit de Noordzee

Trio  de poisson / fisch / fish

 

 

2 Sliptongetjes met huisbereide     22 tartaarsaus /solettes / kleine zunge / small soles

 

3 Sliptongetjes met huisbereide     24 tartaarsaus /solettes / kleine zunge / small soles          

 

 

Zeetong uit onze Noordzee met huisbereide tartaarsaus         31,50

/ sole / seezunge / sole

 

Bouillabaise van de Noordzee     26,90

met verse vis en zeevruchten volgens aanvoer en toast en rouille

/ bouillabaise de mer du nord / bouillabaise vom Northsee / bouillabeise of the north sea

 

Scampi gerechten met frietjes, rijst of brood / scampîs /schrimps / king prawns

 

Scampi chef met roomsaus en groentjes          23

 

Scampi Jeanne met tomatensaus en groentjes           23

 

Scampi best met pikante tomatenroomsaus en groentjes           23

Scampi met heel pikante Thaïse saus met soyascheuten en paprika’s          23

 

Scampi met look en room        24

 

Gebakken scampi en st-jacobschelpen met spek en garnaaltjes          24

Coquille st-jacques et scampîs/ / scallops und schrimps / escallops and king prawns