Vers uit ’t zèètje poissons/fishgerichte/fishTrio van vis 25Kennismakingsbord met onze verse vis uit de NoordzeeTrio de poisson / fisch / fishHuisbereid vispannetje Cassoulette de poisson / fishfännchen / fish stew 20Gepocheerde zalm met béarnaisesaus 20Dit gerecht werd geproefd, vergeleken en als beste gekeurd door sterrenchef Luc Bellings/ saumon poché sauce béarnaise / pochierter lachs met bearnersobe / poched salmon with bearnaise sauceTongscharrolletjes met garnalensausje 20/ filets de soles limande a la sauce crevettes / rotzunge mit garnelensobe / sole filet with schrimp sauceKabeljauwhaasje 22Gepocheerd kabeljauwhaasje met roomsausje met prei,fijne groentjes en garnaaltjes / cabillaud poché / pochierter kabeljau / poched haddock3 Sliptongetjes met huisbereide tartaarsaus /solettes / kleine zunge / small soles 22Koninginnehapje van vis / Vol-au-vent 25Zeetong uit onze Noordzee met huisbereide tartaarsaus 29/ sole / seezunge / soleBouillabaise van de Noordzee 25met verse vis en zeevruchten volgens aanvoer en toast en rouille/ bouillabaise de mer du nord / bouillabaise vom Northsee / bouillabeise of the north seaGegratineerde st-jacobschelpen met Noilly pratt saus 22Coquille st-jacques / scallops / escallopsScampi gerechten met frietjes, rijst of brood/ scampîs /schrimps / king prawnsGebakken scampi en st-jacobschelpen met spek en garnaaltjes 22Coquille st-jacques et scampîs/ / scallops und schrimps / escallops and king prawnsScampi chef met roomsaus en groentjes 21Scampi Jeanne met tomatensaus en groentjes 21Scampi best met pikante tomatenroomsaus en groentjes 21Scampi met heel pikante Thaïse saus met soyascheuten en paprika’s 21Scampi met look en room 22 |