Vers uit ’t zèètje
/ poissons/fishgerichte/
Huisbereid vispannetje 22
Cassoulette de poisson / fishfännchen / fish stew
Tongscharrolletjes met garnalensausje 22
/ filets de soles limande a la sauce crevettes / rotzunge mit garnelensobe / sole filet with schrimp sauce
Gepocheerde zalm met béarnaisesaus 22
Dit gerecht werd geproefd, vergeleken en als beste gekeurd door sterrenchef Luc Bellings
/ saumon poché sauce béarnaise / pochierter lachs met bearnersobe / poched salmon with bearnaise sauce
Kabeljauwhaasje 25
Gepocheerd kabeljauwhaasje met roomsausje met prei,
fijne groentjes en garnaaltjes / cabillaud poché / pochierter kabeljau / poched haddock
Koninginnehapje van vis / Vol-au-vent 25
Gegratineerde st-jacobschelpen 22
Coquille st-jacques / scallops / escallops
Trio van vis 25
Kennismakingsbord met onze verse vis uit de Noordzee
Trio de poisson / fisch / fish
2 Sliptongetjes met huisbereide 22 tartaarsaus /solettes / kleine zunge / small soles
3 Sliptongetjes met huisbereide 24 tartaarsaus /solettes / kleine zunge / small soles
Zeetong uit onze Noordzee met huisbereide tartaarsaus 31,50
/ sole / seezunge / sole
Bouillabaise van de Noordzee 26,90
met verse vis en zeevruchten volgens aanvoer en toast en rouille
/ bouillabaise de mer du nord / bouillabaise vom Northsee / bouillabeise of the north sea
Scampi gerechten met frietjes, rijst of brood / scampîs /schrimps / king prawns
Scampi chef met roomsaus en groentjes 23
Scampi Jeanne met tomatensaus en groentjes 23
Scampi best met pikante tomatenroomsaus en groentjes 23
Scampi met heel pikante Thaïse saus met soyascheuten en paprika’s 23
Scampi met look en room 24
Gebakken scampi en st-jacobschelpen met spek en garnaaltjes 24
Coquille st-jacques et scampîs/ / scallops und schrimps / escallops and king prawns