Vers uit ’t zèètje  poissons/fishgerichte/fish

 

Trio van vis          25

Kennismakingsbord met onze verse vis uit de Noordzee

Trio  de poisson / fisch / fish

 

Huisbereid vispannetje Cassoulette de poisson / fishfännchen / fish stew         20

 

Gepocheerde zalm met béarnaisesaus         20

Dit gerecht werd geproefd, vergeleken en als beste gekeurd door sterrenchef Luc Bellings

/ saumon poché sauce béarnaise / pochierter lachs met  bearnersobe / poched salmon with bearnaise sauce

 

Tongscharrolletjes met garnalensausje         20

/ filets de soles limande a la sauce crevettes / rotzunge mit garnelensobe / sole filet with schrimp sauce

 

Kabeljauwhaasje          22

Gepocheerd kabeljauwhaasje met roomsausje met prei,

fijne groentjes en garnaaltjes / cabillaud poché / pochierter kabeljau / poched haddock

 

3 Sliptongetjes met huisbereide tartaarsaus /solettes / kleine zunge / small soles           22

 

Koninginnehapje van vis / Vol-au-vent           25

 

Zeetong uit onze Noordzee met huisbereide tartaarsaus         29

/ sole / seezunge / sole

 

Bouillabaise van de Noordzee         25

met verse vis en zeevruchten volgens aanvoer en toast en rouille

/ bouillabaise de mer du nord / bouillabaise vom Northsee / bouillabeise of the north sea

 

Gegratineerde st-jacobschelpen met Noilly pratt saus          22

Coquille st-jacques / scallops / escallops

 

Scampi gerechten met frietjes, rijst of brood

/ scampîs /schrimps / king prawns

Gebakken scampi en st-jacobschelpen met spek en garnaaltjes          22

Coquille st-jacques et scampîs/ / scallops und schrimps / escallops and king prawns

Scampi chef met roomsaus en groentjes          21

Scampi Jeanne met tomatensaus en groentjes           21

Scampi best met pikante tomatenroomsaus en groentjes           21

Scampi met heel pikante Thaïse saus met soyascheuten en paprika’s          21

Scampi met look en room        22