Vleesgerechten Koninginnehapje - vol au vent - Bouchée à la reine 22,5 Gehaktballetjes in tomatensaus 22,5
Belgisch wit-blauw kwaliteitsvlees
Steak tartare 23 ( vers gemalen steak met garnituur, dit is een koud gerecht! ) / steack tartare
Steak natuur ( gegrild of gebakken ) / steack natur 22,50
Entrecote natuur ( gegrild of gebakken) 24
De Haven ( gegrild of gebakken ) +3,50 Provençale ( gegrild of gebakken) / provençale / provenzalisch / provençale +3,50 Béarnaise ( gegrild of gebakken) / béarnaise / bearner / bearnaise +3,50 Peperroomsaus ( gebakken ) / poivre / pfeffer / pepper +3,50 Archiduc (gebakken) / archiduc / champignon / mushroom +3,50
Onze béarnaise saus werd geproefd, vergeleken en als beste gekeurd door sterrenchef Luc Bellings
Informatie over de bakwijzen: Bleu chaud = lauw van binnen met aangekorste buitenzijde voor de echte vleesliefhebber Saignant = licht gebakken met een warme, rode binnenzijde voor heerlijk mals vlees A point = gekorste buitenzijde met een licht rozige binnenkant Bien cuit = goed doorbakken. De smaak en de malsheid van het vlees is verloren |