Vleesgerechten met frietjes of brood

/ viandes / fleish / meat

 

Koninginnehapje - vol au vent - Bouchée à la reine               20          

 

In huis gemarineerde ribbetjes met zijn sausjes per persoon               22

/ petits os marinés / marinierte schweinerripchen / marinated ribs

 

 

Ribbetjesmenu voor 2 personen :

In huis gemarineerde ribbetjes met zijn sausjes

+ halve liter huiswijn        55 =prijs per 2 personen

/ petits os marinés / marinierte schweinerripchen / marinated ribs

 

Belgisch wit-blauw kwaliteitsvlees met frietjes of brood

 

Steak tartare ( vers gemalen steak met garnituur, dit is een koud gerecht )

/ steack tartare          22

 

Steak natuur ( gegrild of gebakken ) / steack natur          20

 

Entrecote natuur ( gegrild of gebakken)          23

 

De Haven ( gegrild of gebakken ) Champignonroomsaus met calvados +2

Provençale ( gegrild of gebakken) / provençale / provenzalisch / provençale       +2

Béarnaise ( gegrild of gebakken) / béarnaise / bearner  / bearnaise              +2

 

Peperroomsaus ( gebakken ) / poivre / pfeffer / pepper          +3,5

Champignonroomsaus met porto ( gebakken ) / archiduc / champignon / mushroom +3,5

 

 Onze béarnaise saus werd geproefd, vergeleken

en als beste gekeurd door sterrenchef Luc Bellings