VleesgerechtenKoninginnehapje - vol au vent - Bouchée à la reine 22,50Gehaktballetjes in tomatensaus met frietjes / boulettes / fricandelle / meatballs 22,50Belgisch wit-blauw kwaliteitsvleesSteak tartare 24( vers gemalen steak met garnituur, dit is een koud gerecht! ) / steack tartareSteak natuur ( gegrild of gebakken ) / steack natur 23Entrecote natuur ( gegrild of gebakken) 25Sausen:Provençale ( gegrild of gebakken) / provençale / provenzalisch / provençale +3,50Béarnaise ( gegrild of gebakken) / béarnaise / bearner / bearnaise +3,50Peperroomsaus ( gebakken ) / poivre / pfeffer / pepper +3,50Archiduc (gebakken) / archiduc / champignon / mushroom +3,50De Haven ( gegrild of gebakken ) +3,50
Onze béarnaise saus werd geproefd, vergeleken en als beste gekeurd door sterrenchef Luc Bellings
Informatie over de bakwijzen: Bleu chaud = lauw van binnen met aangekorste buitenzijde voor de echte vleesliefhebber Saignant = licht gebakken met een warme, rode binnenzijde voor heerlijk mals vlees A point = gekorste buitenzijde met een licht rozige binnenkant Bien cuit = goed doorbakken. De smaak en de malsheid van het vlees is verloren.
Supplementen Mayonaise, ketchup, cocktail, tartare, lookbotersaus 1 Kroketjes of rijst 2 Extra slaatje 5
|