Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes of puree of brood
 
Vleesgerechten
Koninginnehapje - vol au vent - Bouchée à la reine 22,50
Gehaktballetjes in tomatensaus met frietjes / boulettes / fricandelle / meatballs 22,50
 
Belgisch wit-blauw kwaliteitsvlees
Steak tartare 24
( vers gemalen steak met garnituur, dit is een koud gerecht! ) / steack tartare
 
Steak natuur ( gegrild of gebakken ) / steack natur 24
Provençale ( gegrild of gebakken) / provençale / provenzalisch / provençale +3,50
Béarnaise ( gegrild of gebakken) / béarnaise / bearner / bearnaise +3,50
Peperroomsaus ( gebakken ) / poivre / pfeffer / pepper +3,50
Archiduc (gebakken) / archiduc / champignon / mushroom +3,50
De Haven ( gegrild of gebakken ) +3,50
 
Entrecote natuur ( gegrild of gebakken) 26
Provençale ( gegrild of gebakken) / provençale / provenzalisch / provençale +3,50
Béarnaise ( gegrild of gebakken) / béarnaise / bearner / bearnaise +3,50
Peperroomsaus ( gebakken ) / poivre / pfeffer / pepper +3,50
Archiduc (gebakken) / archiduc / champignon / mushroom +3,50
De Haven ( gegrild of gebakken ) +3,50
 
Informatie over de bakwijzen:
Bleu chaud = lauw van binnen met aangekorste buitenzijde voor de echte vleesliefhebber
Saignant = licht gebakken met een warme, rode binnenzijde voor heerlijk mals vlees
A point = gekorste buitenzijde met een licht rozige binnenkant
Bien cuit = goed doorbakken. De smaak en de malsheid van het vlees is verloren.
 
Supplementen
Mayonaise, ketchup, cocktail, tartare, lookbotersaus 1
Kroketjes of rijst 2
Extra brood , puree of frietjes 2
Extra slaatje 5