Koude voorgerechten

 

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

 

Garnalencocktail / cocktail au crevettes / cocktail mit garnelen / cocktail with shrimps          16

 

Gerookte zalm met bieslookvinaigrette en toast

/ saumon fumé / räucherlachs / smoked salmon          15

 

Carpaccio van heilbot en gerookte zalm          15       

Carpaccio de flétan et saumon fumé / Heilbutt und räucherlachs / Halibut and smoked salmon

 

Carpaccio van rundsvlees / Carpaccio de boeuf / carpacciuo vom rind / carpaccio of beef      15

 

Warme voorgerechten

 

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

 

Bisque van Noordzeegarnaal / bisque de crevettes / garnelen / schrimps          9

 

Wijngaardslakken met lookboter         15

/ escargots de bourgogne a l’ail / weinbergschnecken mit knoblauch / snails with garlic butter

 

Gegratineerde st-jacobschelpen met Noilly pratt saus          16

Coquille st-jacques / scallops / escallops

 

Garnaalkroketjes / au crevettes / garnelen / shrimp         15

 

Kaaskroketjes / au fromage / käse /cheese         14

 

Gandahamkroketjes / au jambon ganda / mit ganda schinken / ganda ham         14

 

Duo van 1 garnaal- en 1 kaaskroketje         15

 

Scampis / scampîs / schrimps / king prawns            16

met keuze uit volgende sauzen:           chef: roomsaus en fijne groentjes

Jeanne: tomatensaus en groentjes

best: pikante tomatenroomsaus

thaïse saus

 

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.