Gelieve de keuze te beperken tot maximaal 4 verschillende voor- en hoofdgerechten of 1 menu ( in iedere menu zijn er diverse keuzes )!

Vanaf 6 personen vragen wij om uw maaltijdkeuze op voorhand door te geven of zich te beperken tot 1 menu!

Voorgerechten

Wij werken met verse producten en

beperken daarom de voorraad om de versheid te garanderen.

als u speciaal voor een bepaald gerecht komt,

laat dit dan weten bij de reservatie.

 

Koude voorgerechten

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

Garnalencocktail / cocktail au crevettes / cocktail mit garnelen / cocktail with shrimps          17

 

Gerookte zalm met bieslookvinaigrette en toast

/ saumon fumé / räucherlachs / smoked salmon          17

                                                                                                      

Halve kreeft belle-vue / homard / hummer / lobster           27          

 

Carpaccio van heilbot en gerookte zalm          15       

Carpaccio de flétan et saumon fumé / Heilbutt und räucherlachs / Halibut and smoked salmon

 

Carpaccio van rundsvlees / Carpaccio de boeuf / carpacciuo vom rind / carpaccio of beef      15

 

Warme voorgerechten

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

 

Soep van de dag / potage du jour / tagesuppe / soup of the day                      7

Bisque van Noordzeegarnaal / bisque de crevettes / garnelen / schrimps          9

 

Wijngaardslakken met lookboter         15

/ escargots de bourgogne a l’ail / weinbergschnecken mit knoblauch / snails with garlic butter

 

Gegratineerde st-jacobschelpen met Noilly pratt saus          17

Coquille st-jacques / scallops / escallops

 

Garnaalkroketjes / au crevettes / garnelen / shrimp         16

 

Kaaskroketjes / au fromage / käse /cheese         15

 

Gandahamkroketjes / au jambon ganda / mit ganda schinken / ganda ham         15

 

Duo van 1 garnaal- en 1 kaaskroketje         15

 

Scampis / scampîs / schrimps / king prawns            17

met keuze uit volgende sauzen:          chef: roomsaus en fijne groentjes

Jeanne: tomatensaus en groentjes

best: pikante tomatenroomsaus

thaïse saus

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

Warme halve kreeft (homard / lobster ) 27

Keuze uit volgende wijzen:     met lookboter         

 

met roomsausje met fijne groentjes                                

  op z’n best met een getomateerde roomsaus                    

                         op z’n heetst met een pikante saus           

 

op z’n provencaals         

 

De kreeftgerechten vragen een langere bereidingstijd!

 

Allergenen

Heeft u een allergie of heeft u vragen over allergenen in onze gerechten, stel ze ons gerust.