Tapasbordje
Tapasbordje warm voor bij de aperitief 15
Koude voorgerechten
Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.
Garnalencocktail / cocktail au crevettes / cocktail mit garnelen / cocktail with shrimps 16
Gerookte zalm met bieslookvinaigrette en toast
/ saumon fumé / räucherlachs / smoked salmon 16
Halve kreeft belle-vue / homard / hummer / lobster 25
Carpaccio van heilbot en gerookte zalm 15
Carpaccio de flétan et saumon fumé / Heilbutt und räucherlachs / Halibut and smoked salmon
Carpaccio van rundsvlees / Carpaccio de boeuf / carpacciuo vom rind / carpaccio of beef 15
Allergenen
Heeft u een allergie of heeft u vragen over allergenen in onze gerechten, stel ze ons gerust.
Warme voorgerechten
Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.
Bisque van Noordzeegarnaal / bisque de crevettes / garnelen / schrimps 9
Wijngaardslakken met lookboter 15
/ escargots de bourgogne a l’ail / weinbergschnecken mit knoblauch / snails with garlic butter
Gegratineerde st-jacobschelpen met Noilly pratt saus 16
Coquille st-jacques / scallops / escallops
Garnaalkroketjes / au crevettes / garnelen / shrimp 16
Kaaskroketjes / au fromage / käse /cheese 15
Gandahamkroketjes / au jambon ganda / mit ganda schinken / ganda ham 15
Duo van 1 garnaal- en 1 kaaskroketje 15
Warme halve kreeft (homard / lobster ) 27
Keuze uit volgende wijzen:
met lookboter
met roomsausje met fijne groentjes
op z’n best met een getomateerde roomsaus
op z’n heetst met een pikante saus
op z’n provencaals
De kreeftgerechten vragen een langere bereidingstijd!
Scampis / scampîs / schrimps / king prawns 17
met keuze uit volgende sauzen: chef: roomsaus en fijne groentjes
Jeanne: tomatensaus en groentjes
best: pikante tomatenroomsaus
thaïse saus
Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.
|