Gelieve de keuze te beperken tot maximaal 4 verschillende voor- en hoofdgerechten of 1 menu ( in iedere menu zijn er diverse keuzes )!

Vanaf 6 personen vragen wij om uw maaltijdkeuze op voorhand door te geven of zich te beperken tot 1 menu!

 

Wij werken met verse producten en beperken daarom de voorraad om de versheid te garanderen.

als u speciaal voor een bepaald gerecht komt, laat dit dan weten bij de reservatie.

 

Tapas voor bij de aperitief

Tapasbordje met mix van hapjes 15

Calamares met huisbereide tartaar 10

Kibbeling met huisbereide tartaar 10

Gefrituurde garnalen 10

 

Koude voorgerechten

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

Garnalencocktail / cocktail au crevettes / cocktail mit garnelen / cocktail with shrimps 18

Gerookte zalm met bieslookvinaigrette en toast

/ saumon fumé / räucherlachs / smoked salmon 18

Halve kreeft belle-vue / homard / hummer / lobster 28

Carpaccio van heilbot en gerookte zalm 16

Carpaccio de flétan et saumon fumé / Heilbutt und räucherlachs / Halibut and smoked salmon

Carpaccio van rundsvlees / Carpaccio de boeuf / carpacciuo vom rind / carpaccio of beef 16

Alle voorgerechten worden met brood geserveerd. Extra brood en boter 2

 

Warme voorgerechten

 

Soep van de dag / potage du jour / tagesuppe / soup of the day 7

Bisque van Noordzeegarnaal / bisque de crevettes / garnelen / schrimps 9

Wijngaardslakken met lookboter 15

/ escargots de bourgogne a l’ail / weinbergschnecken mit knoblauch / snails with garlic butter

Gegratineerde st-jacobschelpen met Noilly pratt saus 18

Coquille st-jacques / scallops / escallops

Garnaalkroketjes / au crevettes / garnelen / shrimp 16

Kaaskroketjes / au fromage / käse /cheese 15

Gandahamkroketjes / au jambon ganda / mit ganda schinken / ganda ham 15

Duo van 1 garnaal- en 1 kaaskroketje 16

Scampis / scampîs / schrimps / king prawns 17

met keuze uit volgende sauzen: chef: roomsaus en fijne groentjes

Jeanne: tomatensaus en groentjes

best: pikante tomatenroomsaus

thaïse saus

Scampis look room 18,5

Warme halve kreeft (homard / lobster ) 28

Keuze uit volgende wijzen: met lookboter

met roomsausje met fijne groentjes

op z’n best met een getomateerde roomsaus

op z’n heetst met een pikante saus

op z’n provencaals

De kreeftgerechten vragen een langere bereidingstijd!

 

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.