Tapasbordje

Tapasbordje warm voor bij de aperitief           15

      

Koude voorgerechten

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

Garnalencocktail / cocktail au crevettes / cocktail mit garnelen / cocktail with shrimps          16

 

Gerookte zalm met bieslookvinaigrette en toast

/ saumon fumé / räucherlachs / smoked salmon          15

                                                                                                      

Halve kreeft belle-vue / homard / hummer / lobster           25          

 

Carpaccio van heilbot en gerookte zalm          15       

Carpaccio de flétan et saumon fumé / Heilbutt und räucherlachs / Halibut and smoked salmon

 

Carpaccio van rundsvlees / Carpaccio de boeuf / carpacciuo vom rind / carpaccio of beef      15

 

Afbeeldingsresultaat voor allergenenAllergenen

 

Heeft u een allergie of heeft u vragen over allergenen in onze gerechten, stel ze ons gerust.

Warme voorgerechten

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

Bisque van Noordzeegarnaal / bisque de crevettes / garnelen / schrimps          9

 

Wijngaardslakken met lookboter         15

/ escargots de bourgogne a l’ail / weinbergschnecken mit knoblauch / snails with garlic butter

 

Gegratineerde st-jacobschelpen met Noilly pratt saus          16

Coquille st-jacques / scallops / escallops

 

Garnaalkroketjes / au crevettes / garnelen / shrimp         15

 

Kaaskroketjes / au fromage / käse /cheese         15

 

Gandahamkroketjes / au jambon ganda / mit ganda schinken / ganda ham         15

 

Duo van 1 garnaal- en 1 kaaskroketje         15

 

Warme halve kreeft    (homard / lobster )     25

Keuze uit volgende wijzen:     

met lookboter         

 

                           met roomsausje met fijne groentjes                                

 

  op z’n best met een getomateerde roomsaus                    

                        

op z’n heetst met een pikante saus           

 

op z’n provencaals         

De kreeftgerechten vragen een langere bereidingstijd!

 

Scampis / scampîs / schrimps / king prawns            17

met keuze uit volgende sauzen:           chef: roomsaus en fijne groentjes

 

Jeanne: tomatensaus en groentjes

 

best: pikante tomatenroomsaus

 

thaïse saus

 

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.