Tapasbordje

Tapasbordje warm en koud voor bij de aperitief per 2 personen           15        

Koude voorgerechten

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

Garnalencocktail / cocktail au crevettes / cocktail mit garnelen / cocktail with shrimps          16

 

Gerookte zalm met bieslookvinaigrette en toast

/ saumon fumé / räucherlachs / smoked salmon          15

                                                                                                      

Halve kreeft belle-vue / homard / hummer / lobster           25          

 

Carpaccio van heilbot en gerookte zalm          15       

Carpaccio de flétan et saumon fumé / Heilbutt und räucherlachs / Halibut and smoked salmon

 

Carpaccio van rundsvlees / Carpaccio de boeuf / carpacciuo vom rind / carpaccio of beef      15

Warme voorgerechten

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.

Bisque van Noordzeegarnaal / bisque de crevettes / garnelen / schrimps          9

 

Wijngaardslakken met lookboter         15

/ escargots de bourgogne a l’ail / weinbergschnecken mit knoblauch / snails with garlic butter

 

Gegratineerde st-jacobschelpen met Noilly pratt saus          16

Coquille st-jacques / scallops / escallops

 

Garnaalkroketjes / au crevettes / garnelen / shrimp         15

 

Kaaskroketjes / au fromage / käse /cheese         14

 

Gandahamkroketjes / au jambon ganda / mit ganda schinken / ganda ham         14

 

Duo van 1 garnaal- en 1 kaaskroketje         15

 

Warme halve kreeft met lookboter          25

Warme halve kreeft met roomsausje met fijne groentjes              25          

 

Warme halve kreeft op z’n best met een getomateerde roomsaus      25                

Warme halve kreeft op z’n heetst met een pikante saus           25

Warme halve kreeft op z’n provencaals         25

De kreeftgerechten vragen een langere bereidingstijd!

Scampis / scampîs / schrimps / king prawns            16

met keuze uit volgende sauzen:           chef: roomsaus en fijne groentjes

Jeanne: tomatensaus en groentjes

best: pikante tomatenroomsaus

thaïse saus

Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.