Gelieve de keuze te beperken tot maximaal 4 verschillende voor- en hoofdgerechten of 1 menu ( in iedere menu zijn er diverse keuzes )!Vanaf 6 personen vragen wij om uw maaltijdkeuze op voorhand door te geven of zich te beperken tot 1 menu!Tapas voor bij de aperitiefTapasbordje met mix van hapjes 15Calamares met huisbereide tartaar 10Kibbeling met huisbereide tartaar 10Gefrituurde garnalen 10
Voorgerechten Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.
Garnalencocktail / cocktail au crevettes / cocktail mit garnelen / cocktail with shrimps 19
Gerookte zalm met bieslookvinaigrette en toast saumon fumé / geräuchter lachs / smoked salmon 18
Carpaccio van vis Carpaccio au poisson / fisch / fish 16
Carpaccio van rundsvlees / Carpaccio de boeuf / carpaccio vom rind / carpaccio of beef 16
Soep van de dag / potage du jour / tagesuppe / soup of the day 7
Bisque van Noordzeegarnaal / bisque crevettes / garnelen / schrimps 9
Wijngaardslakken met lookboter / escargots de bourgogne / weinbergschnecken / snails 15
Garnaalkroketjes / au crevettes / garnelen / shrimp 18
Kaaskroketjes / au fromage / käse /cheese 15
Gandahamkroketjes / jambon / schinken / ganda ham 15
Duo van 1 garnaal- en 1 kaaskroketje 16
Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.
Kreeft / homard / hummer / lobster
Kan zowel als voor- of hoofdgerecht ( De kreeftgerechten vragen een langere bereidingstijd! )
Halve kreeft 29 Hele kreeft 50
Kreeft belle-vue Warme kreeft met lookboter Warme kreeft met roomsausje met fijne groentjes Warme kreeft op z’n best met een getomateerde roomsaus
Warme kreeft op z’n heetst met een pikante saus Warme kreeft op z’n provencaals
Scampi gerechten / scampîs /schrimps / king prawns
Kan zowel als voor- of hoofdgerecht
Voorgerecht Scampis 6 stuks = 19 Hoofdgerecht Scampis 9 stuks = 25
Scampi chef met roomsaus en groentjes
Scampi Jeanne met tomatensaus en groentjes
Scampi best met pikante tomateNroomsaus en groentjes
Scampi met pikante Thaïse saus met soyascheuten en paprika’s
Wij werken met verse producten en beperken daarom de voorraad om de versheid te garanderen. als u speciaal voor een bepaald gerecht komt, laat dit dan weten bij de reservatie |