Gelieve de keuze te beperken tot maximaal 4 verschillende voor- en hoofdgerechten of 1 menu ( in iedere menu zijn er diverse keuzes )!Vanaf 6 personen vragen wij om uw maaltijdkeuze op voorhand door te geven of zich te beperken tot 1 menu!Wij werken met verse producten en beperken daarom de voorraad om de versheid te garanderen.als u speciaal voor een bepaald gerecht komt, laat dit dan weten bij de reservatie.Tapas voor bij de aperitiefTapasbordje met mix van hapjes 15Calamares met huisbereide tartaar 10Kibbeling met huisbereide tartaar 10Gefrituurde garnalen 10
Koude voorgerechtenVoorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd.Garnalencocktail / cocktail au crevettes / cocktail mit garnelen / cocktail with shrimps 18Gerookte zalm met bieslookvinaigrette en toast/ saumon fumé / räucherlachs / smoked salmon 18Halve kreeft belle-vue / homard / hummer / lobster 28Carpaccio van heilbot en gerookte zalm 16Carpaccio de flétan et saumon fumé / Heilbutt und räucherlachs / Halibut and smoked salmonCarpaccio van rundsvlees / Carpaccio de boeuf / carpacciuo vom rind / carpaccio of beef 16Alle voorgerechten worden met brood geserveerd. Extra brood en boter 2
Warme voorgerechtenSoep van de dag / potage du jour / tagesuppe / soup of the day 7Bisque van Noordzeegarnaal / bisque de crevettes / garnelen / schrimps 9Wijngaardslakken met lookboter 15/ escargots de bourgogne a l’ail / weinbergschnecken mit knoblauch / snails with garlic butterGegratineerde st-jacobschelpen met Noilly pratt saus 18Coquille st-jacques / scallops / escallopsGarnaalkroketjes / au crevettes / garnelen / shrimp 16Kaaskroketjes / au fromage / käse /cheese 15Gandahamkroketjes / au jambon ganda / mit ganda schinken / ganda ham 15Duo van 1 garnaal- en 1 kaaskroketje 16Scampis / scampîs / schrimps / king prawns 17met keuze uit volgende sauzen: chef: roomsaus en fijne groentjesJeanne: tomatensaus en groentjesbest: pikante tomatenroomsausthaïse sausScampis look room 18,5Warme halve kreeft (homard / lobster ) 28Keuze uit volgende wijzen: met lookbotermet roomsausje met fijne groentjesop z’n best met een getomateerde roomsausop z’n heetst met een pikante sausop z’n provencaalsDe kreeftgerechten vragen een langere bereidingstijd!Voorgerechten worden niet als hoofdgerecht geserveerd. |